Klima uređaj, 12000Btu, Inverter, Defrost grijac, WiFi, A+++
Snažno hlađenje za ugodno okruženje
Osvježite svoj dom s Falcom klima uređajem 12 koji nudi snažno i učinkovito hlađenje.

Koliko god vani bilo vruće, ovaj klima uređaj će brzo i učinkovito rashladiti vaš prostor, pružajući vam osjećaj olakšanja i ugode.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj uređaj ima izvanrednu sposobnost brzog snižavanja temperature, omogućujući vam brzo opuštanje i uživanje na svježem zraku.

• Brzo hlađenje: Falcom klima uređaj 12 dolazi sa snažnim kompresorom koji omogućuje brzi pad temperature u prostoriji. Uz ovaj uređaj možete zaboraviti na vrućinu i osjećati se ugodno tijekom vrućih ljetnih dana.
• Inteligentno upravljanje: Uz Falcom klima uređaj dobit ćete vrhunsku tehnologiju koja olakšava upravljanje uređajem. Modernim daljinskim upravljačem možete podešavati postavke temperature, brzinu ventilatora i vrijeme rada uređaja kako biste postigli optimalnu udobnost i energetsku učinkovitost.
• Tih i siguran: Ovaj klima uređaj je dizajniran da radi tiho i sigurno, omogućujući vam da se odmorite i spavate bez ikakvih smetnji. Njegova napredna tehnologija smanjuje buku i vibracije, pružajući vam mirno okruženje za opuštanje i san.

- Energetska učinkovitost za dugoročne uštede
Falcom klima uređaj 12 kombinira visoku učinkovitost s modernim dizajnom, dajući vam najbolje od oba svijeta. Ovaj klima uređaj je posebno dizajniran da bude energetski učinkovit, čime štedi energiju i novac. Ne samo da će vam pružiti udobnost i svježinu.

- Ekološki plin R32
Odnosi se na vrstu rashladnog plina koji se smatra ekološki prihvatljivim. Kaže se da upotreba R32 ima manji potencijal globalnog zatopljenja u usporedbi sa starijim rashladnim fluidima kao što je R410A. Također se kaže da R32 ima veću energetsku učinkovitost u usporedbi sa starijim rashladnim fluidima. Ovaj plin se obično koristi u klimatizacijskim sustavima i dizalicama topline. Kako svijest o klimatskim promjenama i potreba za održivim rješenjima nastavlja rasti, upotreba ekološki prihvatljivih rashladnih sredstava kao što je R32 postaje sve češća.

- Način rada: Inverter
- Snaga hlađenja: 3800 W
- Snaga grijanja: 4100 W
- HI-NANO zdravstvena njega
- Wi-Fi upravljanje
- Eco plin R32
- Punjenje rashladnog sredstva: 0,6 kg
- Energetska učinkovitost: A+++

- Dimenzije
Vanjska jedinica:
Širina proizvoda: 830 mm
Visina proizvoda: 540 mm
Dubina proizvoda: 325 mm

Unutarnja jedinica:
Širina proizvoda: 792 mm
Visina proizvoda: 279 mm
Dubina proizvoda: 195 mm
 
  • Jačina (Btu)12000
  • BojaBijela
  • Daljinski upravljačDa
  • Wi-FiDa
  • Kapacitet hlađenja (kW)3.8
  • Kapacitet grijanja (kW)4.1
  • Energetska klasa (hlađenje)A+++
  • Energetska klasa (grijanje)A++
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
699,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Klima uređaji i oprema / Klima split  

(vidi sve)
Electrolux - EACS/I-24 HTP/N8 EEC
Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji primijenjenoj u HTP kompresoru klima uređaja, zadana razina temperature postiže se brže i održava učinkovitije. Trajni ciklus rada pretvarača bez pauza – rezultati u temperaturi okoline ostaju stabilni. Kontinuirano kontrolira temperaturu zraka radeći pri optimalnoj niskoj snazi. Ušteda energije i novčanih sredstava postiže se modernim tipom rashladnog sredstva R32. Oslobađa više energije i smanjuje potrošnju električne energije. Prenaponi u strujnom krugu ne utječu na rad klima uređaja. Širok raspon radnog napona omogućuje HTP-u da ostane funkcionalan na 165-265 V, izbjegava kvarove i preplatu. HTP klima uređaj zadužen je ne samo za ugodnu temperaturu okoline, već i za izvrsnu kvalitetu zraka. Opremljen je pouzdanim 2-faznim filtrom koji se sastoji od fotokatalitičkog i ugljičnog stupnja za pročišćavanje, kao i bipolarnog ionizatora. Osim toga, prisutna je posebna funkcija ultraljubičaste sterilizacije koja uništava strukturu bakterija i virusa. Kada je odabran ECO način rada, klima uređaj automatski podešava temperaturu na tvornički postavljenu razinu za najbolju uštedu energije. Sleep režim rada automatski odabire optimalnu temperaturu za spavanje i održava je 8 sati. Maks. održavana temperatura 30°С, min. održavana temperatura 16°С, rashladno sredstvo R32, Maks. radna temperatura vazduha za spoljnu jedinicu 53°С, min. radna temperatura zraka za spoljni blok -20°С Maks. razina buke spoljnog bloka 57 dB, razina buke unutrašnjeg bloka 30 dB, učinkovit za sobe površine do 70 m² Nazivni učinak grijanja 7.05 kW, nazivni učinak hlađenja 6.84 kW Digitalni zaslon Regulisanje položaja roletni preko daljinskog upravljača - vertikalno + horizontalno, On / Off Tajmer, način rada Sleep, način rada odvlaživanje, Hot start funkcija, UV-sterilizacija, funkcija ionizacije zraka Filteri za pročišćavanje zraka: ActiveCARBON (charcoal) filter, Photocatalytic filter, Air filter Inverter Energetski razred A++
1.899,90 KM
 
Vivax - ACP-12CH35AERI+ R32
Nova cijena
  • Kapacitet hlađenja / grijanja 3.52 kW / 3.81 kW
  • ECO plin R32, niski utjecaj na okoliš
  • Funkcija uštede energije za manje račune
  • Wi-Fi ready za jednostavno upravljanje
  • Inverter za stabilnu temperaturu i energetsku učinkovitost
1.099,90 KM