Xiaomi
Mikrovalna pećnica, 700W, zapremina 20 lit.
- Neizostavan u svakoj kuhinji - Xiaomi mikrovalna pećnica
Xiaomi mikrovalna pećnica je nezaobilazna u svakoj kuhinji, garantujući ukusnu hranu svaki put. Zahvaljujući klasičnom dvostrukom dugmetu, njegovo rukovanje je brzo i jednostavno. Integrirani dizajn olakšava vam podešavanje vremena i snage kuhanja jednim pokretom. Priprema ukusne hrane nikada nije bila tako jednostavna!

- Velika snaga i moderna tehnologija
Sa 700W snage, Xiaomi mikrovalna pećnica će trenutno zagrijejati mlijeko ili sendvič za samo jednu minutu. Peta generacija magnetronske tehnologije grijanja pruža sveobuhvatno poboljšanje efikasnosti grijanja, omogućavajući brzo i ravnomjerno zagrijavanje hrane. Vaša hrana će biti gotova za nekoliko minuta, uvijek ukusna i prikladno pripremljena.

- Grijanje od 360°
Xiaomi mikrovalna pećnica nudi ravnomjerno zagrijavanje hrane sa svih strana, osiguravajući da svaki zalogaj bude ukusan. Ugrađena staklena rotirajuća ploča s 3D refleksijom cirkulacije i grijanjem od 360° osigurava da su sastojci ravnomjerno zagrijani i ukusni.

- Precizna kontrola snage
Uz kontrolu snage u 5 pozicija, možete precizno prilagoditi parametre grijanja svojim potrebama i osloboditi skrivene okuse vaših sastojaka. Xiaomi mikrovalna pećnica brzo će postati nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

- Brzo odmrzavanje i razne funkcije kuhanja
Neovisni način odmrzavanja omogućava vam brzo odmrzavanje i očuvanje svježine sastojaka bez gubitka nutritivne vrijednosti. Funkcija podešavanja od 35 minuta omogućava vam da kuhate na pari, pečete, pečete na roštilju i pripremate domaće supe za laka i ukusna jela svaki dan.

- Veliki kapacitet i lako se čisti
Xiaomi mikrovalna pećnica ima kapacitet od 20L, omogućavajući vam da pripremite obroke za cijelu porodicu uz uštedu prostora na radnoj površini. U nju lako možete stati cijelo pile i savršeno ugostiti svoje najmilije. Unutrašnjost obložena nano oblogom olakšava čišćenje, a staklena rotirajuća ploča koja se može ukloniti može se prati jednim ispiranjem.

- Sigurni i promišljeni detalji
Xiaomi mikrovalna pećnica dizajnirana je s vodećim računa o sigurnosti korisnika. Višeslojni dizajn vrata pruža dodatnu zaštitu, a dvostruka kvaka i jednostavno dugme za otvaranje olakšavaju rukovanje. Svaki detalj je pažljivo promišljen kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost.
 
  • Snaga (W)700
  • BojaBijela
  • Zapremina/Obim ( l )20
  • Tip pećniceMultifunkcijska
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
179,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Bijela Tehnika / Mikrovalne pećnice  

(vidi sve)