Pročišćivač zraka, snaga 60 W, protok zraka 600 m³/h
Pametni pročišćivač zraka Mi Smart Air Elite

- Čist zrak za zdrav život!
Xiaomi Smart Air Purifier Elite bez problema pročišćava sobu brzo i efektivno i izbacuje oko 10000 lit. pročišćenog zraka u minuti!

Bez problema pročišćava velike sobe uz brzinu pročišćavanja od 600 m³/h za sitne čestice, a pelud od 592 m³/h.

Xiaomi pročišćivač Elite pogodan je za prostor kvadrature do 125 m², a izmjereno je da prostoriju od 10 m² može pročistiti za 3 minute, sobu od 16 m² za 4 minute, veliku sobu od 25 m² za 6 minuta i 10 minuta za sobu od 40 m².

Purifier Elite smanjuje virus gripe A (H1N1) koji se prenosi zrakom i to za 99.9% i tako štiti vaš dišni sistem od respiratornih problema.

Podržava tri u jedan 99.97% filtraciju čestica veličine od 0.3 mikrona što efektivno uklanja alergene, prašinu i neugodne mirise! Uz UV-C LED + plazma tehnologiju, uređaj efektivno uklanja bakterije i viruse i omogućuje čistu i zdravu okolinu te ima mogućnost spriječiti ponovno pojavu bakterija.

Ima certifikat TUV Rheinland Allergy Care za specijalnu brigu za alergijski osjetljive ljude te pročišćava prostoriju od 125 m² dva puta u satu.

Ekološki je prihvatljiv i siguran te sadrži ciljanu sterilizaciju.

Aktivni ugljen s visokim sadržajem joda i plazme zajedno snažno uklanjaju mirise kao što su dim cigarete, kuhinjski mirisi te neugodni poput smeća ili vanjski mio-mirisi.

Zahvaljujući čistom zraku i niskoj razini buke možete uživati u dobrom snu! U načinu mirovanja ima niski šumom od 20,2 dB (A) koji omogućuje isključivanje zaslona kako ne bi bilo smetnji u kasnim noćnim satima.

Ima mogućnost detekcije kvalitete zraka u stvarnom vremenu i automatsko podešavanje brzine pročišćivanja u automatskom načinu rada i sve to je prikazano na OLED zaslonu i u aplikaciji putem koje možete upravljati njime.

U aplikaciji je moguće i odrediti način čišćenja ovisno o prostoriji, namjestiti vrijeme ili odrediti početak čišćenja te razne druge mogućnosti poput pratiti stanje filtera.

Filter može trajati od 10 do 14 mjeseci, ovisno o učestalosti korištenja.

• Inteligentni moduli - AI pametna kontrola
• OLED
• Efikasnost prečišćavanja 99,9% smanjenje virusa gripa A u vazduhu; 9,97% čestica veličine 0,3 mikrona
• CADR - Clean Air Delivery Rate (formaldehid) 135m³/h
• CADR - Clean Air Delivery Rate (čestice) 600m³/h
• Radni vijek filtera 10 - 14 mjeseci
• Nivo buke ≤68dB
• Snaga 60W
• Odgovarajući filteri - Filter za Xiaomi Prečišćivač vazduha Elite
• Dimenzije 310 x 310 x 730 mm
• Aplikacija Xiaomi Home
 
  • Snaga (W)60
  • BojaBijela
  • Dimenzije (mm)310 x 310 x 730
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
729,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Pročišćivači zraka / Čistači zraka  

(vidi sve)
home - AIR 18 WIFI
  • HEPA filter za uklanjanje zagađivača
  • Kontrola putem aplikacije ili tipki na uređaju
  • Obavijest o potrebi zamjene filtera
  • Tri brzine ventilatora + anionski način rada
  • Preporučena veličina sobe do 18m²
239,90 KM
 
Dyson - Pure Cool Me
  • Pročišćava zrak od štetnih čestica.
  • Hladi prostor za ugodniju klimu.
  • Rotira se za 70° za ravnomjernu distribuciju zraka.
  • Mjerač vremena mirovanja za ugodan san.
  • LCD zaslon prikazuje brzinu protoka zraka.
749,90 KM
 
Xiaomi - Mi Air Purifier 4 Pro filter
Nova cijena -11%
Filter za pročišćivač zraka Mi Air Purifier 4 Pro je visokokvalitetni uređaj za pročišćavanje zraka koji će vam osigurati čist i zdrav zrak u vašem domu ili uredu. Ovaj model dolazi od proizvođača Xiaomi, koji je poznat po svojim kvalitetnim proizvodima i inovativnoj tehnologiji. Ovaj uređaj ima nekoliko izvrsnih karakteristika koje ga čine vrlo poželjnim za svakog kupca. Prvo, ovaj model ima napredni sustav filtriranja koji uklanja 99,97% štetnih čestica u zraku, uključujući prašinu, pelud, plijesan, duhan i druge čestice. To osigurava čisti zrak koji se može udisati i pomaže u prevenciji alergija i respiratornih problema. Drugo, ovaj uređaj ima inteligentni sustav praćenja kvalitete zraka koji prati razinu onečišćenja u stvarnom vremenu. Uz to, ovaj uređaj može se povezati s vašim pametnim telefonom preko aplikacije Mi Home, koja vam omogućuje daljinski nadzor i kontrolu razine onečišćenja zraka u vašem domu ili uredu. Treće, ovaj uređaj ima modernu i elegantnu crnu boju koja se lako uklapa u bilo koji interijer. Također, ovaj uređaj je vrlo tih i neće vas ometati tijekom dana ili noći. Ukratko, XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4 PRO FILTER BLACK je vrlo učinkovit uređaj za pročišćavanje zraka koji će vam osigurati čisti i zdravi zrak u vašem domu ili uredu. Uz napredni sustav filtriranja, inteligentni sustav praćenja kvalitete zraka i elegantan dizajn, ovaj uređaj će vam pružiti vrhunsko iskustvo pročišćavanja zraka. ● Napredni sustav filtriranja za 99,97% uklanjanja čestica. ● Praćenje kvalitete zraka u stvarnom vremenu. ● Povezivanje s pametnim telefonom preko aplikacije Mi Home. ● Moderni i elegantni crni dizajn. ● Tih rad koji ne ometa aktivnosti.
129,90 KM
114,90 KM
 
Dyson - TP09 White/Gold
Cijeli pročišćivač zatvoren je prema HEPA H133 standardu. Potpuno zatvoren sistem filtracije protoka zraka sprječava izlaženje nečistog zraka. Što ulazi unutra, ostaje unutra. Automatski detektuje formaldehid, čestice u zraku i plinove. Zatim ih dijagnosticira i izvještava u stvarnom vremenu na LCD zaslonu. U toplijem vremenu, jak mlaz pročišćenog zraka može vas rashladiti. Protok zraka se preusmjerava kroz stražnji dio stroja, održavajući učinkovito pročišćavanje. Akustički profinjeni dizajn smanjuje vibracije, što rezultira 20% tišim radom od prethodnog modela. Kontrolirajte i pratite kvalitetu zraka s bilo kojeg mjesta pomoću aplikacije Dyson Link. Podesiva oscilacija projektira pročišćeni zrak po cijeloj prostoriji. Za osjetljivije spavače, nadzire i pročišćava koristeći najtiše postavke zajedno s prigušenim zaslonom. Filter se brzo i lako mijenja. S automatskim obavijestima o životnom vijeku filtra na LCD-u ili aplikaciji Dyson Link. Zakrivljen i magnetiziran za uredno pohranjivanje na vrhu stroja.
1.479,00 KM
 
Xiaomi - Mi Air Purifier 4 filter
Novo
Filter za pročišćivač zraka Mi Air Purifier 4 je visokokvalitetni uređaj za pročišćavanje zraka koji će vam osigurati čist i zdrav zrak u vašem domu ili uredu. Ovaj model dolazi od proizvođača Xiaomi, koji je poznat po svojim kvalitetnim proizvodima i inovativnoj tehnologiji. - Sve u jednom, troslojni moćni filter Primarni filter, visokoučinkoviti Xiaomi filter i visokokvalitetni filter s aktivnim ugljenom rade zajedno kako bi pročišćavali zrak i održavali zdravlje. - Primarni filter Blokiranje velikih čestica od 360° Primarni filter pruža početnu filtraciju filtrirajući prašinu, dlake, fine čestice između ostalih velikih čestica, ulja, kiseline, lužine i još mnogo toga kako bi osigurao dug vijek trajanja. - Xiaomi visoko efikasan HEPA filter 99,97% filtracija čestica od 0,3 μm 24000 cm² filter visoke efikasnosti uklanja PM2,5, polen itd. kako bi proizveo konstantno čist zrak. - Sloj sa visokokvalitetnim aktivnim ugljenom 650000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja, sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomjerno raspoređenim ugljenom, efikasno uklanja zagađivače zraka i mirise koji su štetni u vašem domu. Kombinirajući dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoučinkoviti filter može ukloniti 99,97% čestica u zraku do minimalne veličine od 0,1 mikrometar i ukloniti prašinu, PM2,5, polen, dlake kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanji mikroplastika. Za fine čestice do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna stopa filtracije od 99,97%, a za čestice male veličine od 0,1 mikrona, stopa filtracije može doseći 99,99%. Dimenzije 210 x 210 x 293 mm Težina 1.1 kg.
99,90 KM
 
Xiaomi - Mi  Air Purifier 4 Lite Filter
Novo
Filter za pročišćivač zraka Mi Air Purifier 4 Lite je visokokvalitetni uređaj za pročišćavanje zraka koji će vam osigurati čist i zdrav zrak u vašem domu ili uredu. Ovaj model dolazi od proizvođača Xiaomi, koji je poznat po svojim kvalitetnim proizvodima i inovativnoj tehnologiji. - Sve u jednom, troslojni moćni filter Primarni filter, visokoučinkoviti Xiaomi filter i visokokvalitetni filter s aktivnim ugljenom rade zajedno kako bi pročišćavali zrak i održavali zdravlje. - Primarni filter Blokiranje velikih čestica od 360°. Primarni filter pruža početnu filtraciju filtrirajući prašinu, dlake, fine čestice između ostalih velikih čestica, ulja, kiseline, lužine i još mnogo toga kako bi osigurao dug vijek trajanja. - Xiaomi visoko efikasan HEPA filter 99,97% filtracija čestica od 0,3 μm 24000 cm² filter visoke efikasnosti uklanja PM2,5, polen itd. kako bi proizveo konstantno čist zrak. - Sloj sa visokokvalitetnim aktivnim ugljenom 650000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja, sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomjerno raspoređenim ugljenom, efikasno uklanja zagađivače zraka i mirise koji su štetni u vašem domu. Kombinirajući dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoučinkoviti filter može ukloniti 99,97% čestica u zraku do minimalne veličine od 0,1 mikrometar i ukloniti prašinu, PM2,5, polen, dlake kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanji mikroplastika. Za fine čestice do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna stopa filtracije od 99,97%, a za čestice male veličine od 0,1 mikrona, stopa filtracije može doseći 99,99%. Životni vijek filtera 6 – 12 mjeseci Dimenzije Ø249 × H310 mm Težina 1.5 kg.
89,90 KM
 
Xiaomi - Mi Air Purifier Elite filter
Novo
  • Napredni HEPA filter za uklanjanje čestica.
  • Inteligentni senzor kvalitete zraka.
  • Automatsko prilagođavanje brzine ventilatora.
  • Jednostavno korištenje putem daljinskog upravljača ili aplikacije.
  • Visoka učinkovitost čišćenja zraka.
154,90 KM
139,90 KM